top of page

Drømmer du om den perfekte ridebane?

 

Ridebaner - nyanlæg, renovering og vedligehold

Når du investerer i en ridebane skal den gerne være til daglig glæde i mange år frem. Din nye ridebane skal være:

- Tilpas fjedrende - ikke dyb

- Jævn

- Trods nedbør - fast og ikke glat

- Holdbar

- Næsten vedligeholdelsesfri

 

Skoglund Entreprenørservice har stor erfaring med alle typer ridebaner, der sikrer dig det perfekte rideunderlag om det er til dressur, spring eller Islænderheste. Vi bygger traditionelle sandbaner, hvor man kan tilsætte enten træsold, geotekstil eller gummigranulat. Ovalbaner med toplag af en blanding af stenmel og slotsgrus, eller egen specialblanding af norsk stenmel. Endvidere etablerer vi ebbe-flod baner med toplag af en blanding af kvartssand og geotekstil. 

 

Slip for mudder og løse hestesko

Flexmåtter lagt i foldindgangen sikrer, at du tørskoet kan lukke heste ud og være sikker på, at dine heste har skoene på, når du skal ud og ride. Stabilgrus gør, at du kan tilgå f.eks. møddingen hele året rundt uden mudder.

Vi etablerer paddocks med og uden flexmåtter, og etablerer mindre arealer i foldindgangene med enten stabilgrus eller flexmåtter, så hestene kan færdes tørskoet. 

Springborg.jpg

“Vi er meget tilfredse med vores ridebaner. De fungerer godt i al slags vejr og er nemme at vedligeholde. Det er dejligt at arbejde sammen med en entreprenør, som ved, hvad han har med at gøre. At Mik så også har sans for det æstetiske, gør bestemt ikke noget.”

 

Per Springborg, Stutteri Springborg

Rotunde_springborg.jpg

Ø18 rotunde

Ridebane_springborg.jpg

20 x 60 m dressurbane

bottom of page