Drømmer du om den perfekte ridebane?

 

Ridebaner - nyanlæg, renovering og vedligehold

Når du investerer i en ridebane skal den gerne være til daglig glæde i mange år frem. Din nye ridebane skal være:

- Tilpas fjedrende - ikke dyb

- Jævn

- Trods nedbør - fast og ikke glat

- Holdbar

- Næsten vedligeholdelsesfri

 

Skoglund Entreprenørservice har stor erfaring med alle typer ridebaner, der sikrer dig det perfekte rideunderlag om det er til dressur, spring eller Islænderheste. Vi kan bygge alt fra traditionelle grusbaner, over ovalbaner, til en ebbe-flod bane med toplag af en blanding af kvartssand og geotekstil. 

 

Priser fra 150,- kr. pr. m2.

Slip for mudder og løse hestesko

Der er ikke noget mere ærgerligt end at komme ud til hesten, der har smidt en sko pga. mudder, eller når de store maskiner får kørt jorden op, og du i de mere våde sæsoner skal leve med mudder strategisk vigtige steder.

Flexmåtter lagt i foldindgangen sikrer, at du tørskoet kan lukke heste ud og være sikker på, at dine heste har skoene på, når du skal ud og ride. Stabilgrus gør, at du kan tilgå f.eks. møddingen hele året rundt uden mudder.

Flexmåtter inkl. stabilgrus fra 350,- kr. pr. m2.

 

Stabilgrus med toplag af slotsgrus fra 300,- kr. pr. m2.

Stutteri Springborg

Ø18 rotunde

20 x 60 m dressurbane

“Vi er meget tilfredse med vores ridebaner. De fungerer godt i al slags vejr og er nemme at vedligeholde. Det er dejligt at arbejde sammen med en entreprenør, som ved, hvad han har med at gøre. At Mik så også har sans for det æstetiske, gør bestemt ikke noget.”

 

Per Springborg, Stutteri Springborg